Anlık Bildirim

Riot Games ve Logitech ortaklığında League of Legends temalı oyuncu ekipmanları geliyor

Riot Games ve Logitech ortaklığında G PRO X Oyun Kulaklığı, G PRO Wireless Mouse, G PRO Mekanik Oyun Klavyesi ve G840 XL Oyun Mouse Pad'inden oluşan yeni League of Legends seti tanıtıldı.

Riot Games ve Logitech yeni oyuncu ekipmanları geliyor Tam Boyutta Gör

Oyuncuların yakından tanıdığı oyuncu ekipmanlarıyla son dönemde dikkat çeken Logitech ve oyun dünyasının en popüler oyunlarından League of Legends'ın yayıncısı özel bir koleksiyon için anlaşma yaptı. 

Geçtiğimiz saatlerde Logitech ve Riot Games iş birliğiyle hazırlanan League of Legends temalı oyuncu ekipmanları tanıtıldı. League of Legends sevenler için muazzam tasarımlara sahip olduklarını sölemek gerek. Bu koleksiyonun içindeki ürünler ise şöyle:

Logitech League of Legens Ürünleri

Logitech G PRO X Oyun Kulaklığı 

Espor profesyonelleriyle birlikte tasarlanan ve PRO X teknolojisine dayanan kulaklık, olağanüstü konfor ve dayanıklılık için birinci sınıf bir yapıya, üstün ses iletişimi için Blue VO!CE teknolojisine ve maksimum netlik için 7.1 surround ses sistemine sahiptir.

G PRO Klavye

Logitech G PRO Mekanik Oyun Klavyesi League of Legends versiyonu, düşük DPI mouse kullanımı için masa üzerinde alan yaratan, Tenkeyless bir tasarıma sahiptir. Dayanıklı GX Brown dokunsal anahtarlarıyla, yüksek ses çıkarmadan veya dikkat dağıtmadan, fark edilebilir bir geri bildirim sağlar. Bu klavye, programlanabilir LIGHTSYNC RGB ve yerleşik belleği ile oyuncuların turnuvalar için aydınlatma düzenini özelleştirmesine ve saklamasına olanak tanır.

Logitech G Pro Wireless Mouse

Bu kablosuz mouse LIGHTSPEED teknolojisine, piksel-hassas hedefleme için bir HERO 25K sensörüne ve 50 mm tıklama dayanıklılığına sahiptir. Dört çıkarılabilir yan tuş da dâhil olmak üzere 4/8 özelleştirilebilir tuşlarıyla G PRO kablosuz mouse, profesyonel düzeyde kontrol ve hassasiyet sunar.

Logitech G G840 XL Oyun Mouse Pad

Logitech G G840 XL Oyun Mouse Pad, adeta oyundaki Sihirdar Vadisini masanıza getirir ve koleksiyonu birbirine bağlar. 900 mm x 400 mm ebatlarındaki ekstra geniş yapısı maksimum oyun konfigürasyonu seçeneği sunarken sabit 3 mm yükseklik sağlar.

Ürünlerin görsellerini aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim