Anlık Bildirim

Rise of Empires: Ottoman mini dizisi gelecek ay Netflix’e ekleniyor

Cem Yiğit Üzümoğlu ve Tuba Büyüküstün gibi isimleri barındıran Netflix’in mini belgesel dizisi Rise of Empires: Ottoman gelecek ay itibariyle Netflix kütüphanesine eklenmiş olacak.

Rise of Empires: Ottoman mini dizisi gelecek ay Netflix’e ekleniyor Tam Boyutta Gör

Geçen yıl sonlarına doğru hazırlıkları başlayan Netflix’in Osmanlı İmparatorluğu’nu konu alan 6 bölümlük mini dizisi Rise of Empires: Ottoman ya da bilinen adıyla Ottoman Rising gelecek ay itibariyle kütüphanedeki yerini alacak.

Rise of Empires: Ottoman neler sunuyor?

Çekimleri İstanbul’da gerçekleştirilen dizinin yapımcılığını Kelly McPherson, Emre Sahin        ve Sarah Wetherbee üstlendi. Senaryo ve yönetmenlik koltuğunda ise Emre Şahin var. Yapımcı firma ise Karga Seven Pictures.

Mini dizi Fatih Sultan Mehmet ile imparatorluğun yükseliş dönemine girmesini konu ediniyor. Fatih Sultan Mehmet rolü ise Adı Efsane ve Muhafız dizilerinden hatırladığımız Cem Yiğit Üzümoğlu’na emanet edilmiş. Tuba Büyüküstün ise 3 bölümde Mara Hatun’u canlandıracak.

Rise of Empires: Ottoman dizisi Netflix ABD kütüphanesinde 24 Ocak itibariyle gösterime girecek. Türkiye’de de muhtemelen aynı tarihte dizi erişime açılacak. Bir ihtimal Mart ayında da yayınlanabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7313 kez okundu.
23 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, rise of empires: ottoman ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim