Anlık Bildirim

Galaxy S11 canlı görselleri sızdırıldı

Galaxy S11 serisi arka kısımdaki dörtgen şeklinde kamera yuvası ile dikkat çekiyor. Samsung ilk kez özelleştirilmiş yüksek performanslı 108MP sensöre yer verecek.

Galaxy S11 canlı görselleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Samsung’un yeni yıldaki ilk amiral gemisi olacak Galaxy S11 için hazırlıklar son aşamaya gelirken artık prototip süreci de başladı. Modelin ilk prototipleri ise mühendislerin elinde test ediliyor.

Galaxy S11 neler sunacak?

İnternete sızdırılan görseller Galaxy S11 modelini muhafazası içerisinde gösteriyor. Genelde dış tasarımın sızdırılmasını istemeyen firmalar bu tarz kalın bir muhafaza tercih ediyor. Bununla birlikte telefonun dörtgen şeklindeki kamera yuvası belli oluyor. Daha önce gündeme gelen şablon tasarımlarında da dörtgen kamera tasarımı ifade edilmişti.

Galaxy S11 modeli 108MP ana kamerasıyla dikkat çekecek. Aslında ilk 108MP kameralı telefon değil ancak Samsung özelleştirilmiş bir sensör kullanıyor. 1.3 inçlik sensör ISOCELL Bright HMX sensöründen daha iyi sonuçlara imza atıyor. Bu özel sensör Galaxy S11+modeline ait olacak. Standart ISOCELL Bright HMX sensör ise Galaxy S11 modelinde kullanılacak.

Galaxy S11 canlı görselleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Diğer taraftan Galaxy S11 ve S11+ modellerinde 120Hz ekran kullanılırken düz ekranlı Galaxy S11e için ise 90Hz ekran olacağı ifade ediliyor. Yonga seti tarafında ise Snapdragon 865 ve Exynos 9830 tercihi yapılacak. Bölgeye göre yonga setleri ve 4G/5G destekleri şekillendirilecek. Konfigürasyon ise 12GB ve 512GB kapasiteye kadar çıkacak.

IP68 ile suya dayanıklı olan Galaxy S11 serisi batarya tarafında da iddialı. Galaxy S11+ modelinin 5000mAh kapasiteli bir bataryaya sahip olacağı iddia ediliyor. Galaxy S10+ modelinde 4100mAh kapasiteli bir batarya yer alıyordu. Serinin diğer modellerinde de batarya kapasitesinin artacağı tahmin ediliyor.

Galaxy S11 canlı görselleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7641 kez okundu.
16 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s11 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim