Anlık Bildirim

Rol yapma oyunu Hero Craft, mobil cihazlar için ücretsiz olarak yayınlandı

Minecraft'ı andıran bir tarz sahip olan rol yapma oyunu Hero Craft, iOS ve Android cihazlar için ücretsiz bir şekilde yayınlandı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Rol yapma oyunu Hero Craft, mobil cihazlar için ücretsiz olarak yayınlandı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Dreamplay Games'in yaptığı craft da yabaildiğiniz rol yapma oyunu Hero Craft, mobil cihazlar için yayınlandı.

Sizlerin de fark edebileceği gibi Hero Craft isim olarak da tarz olarak Minecraft ile fazlasıyla benzer. İzometrik bakış açısına sahip olan üç boyutlu grafiklere sahip Hero Craft; bir şövalyeden, savaşçıya; bir büyücüden, samuraya; bir ninjadan, robota kadar rolünü üstlenebileceğiniz çeşitliliğe sahip. Olmak istediğiniz kişi tamamen sizin hayal gücünüze kalmış durumda. Oyunu ister tek başınıza, ister dünyanın çeşitli bölgelerinden insanlarla birlikte oynayabilirsiniz.

Maceralarınızda sizler yardımcı olacak araç ve gereçleri üretmek de tamamen siziz zanaatkarlığınıza kalmış durumda. Eşyalarınızı üretin, geliştirin ve maceranıza başlayın. Zindanları keşfedin, düşmanlarla savaşın ve ganimetleri toplayın.

Hero Craft şu anda App Store ve Google Play üzerinde ücretsiz bir şekilde erişime açık durumda. Pyunun boyutu yaklaşık 340MB. Aşağıda oynanış videosunu ve mağaza sayfalarını bulabilirsiniz.

Hero Craft Hero Craft Hero Craft Hero Craft Games Ücretsiz 348,9 MB

Hero Craft : Weapon, Character Hero Craft : Weapon, Character Hero Craft : Weapon, Character Hero Craft : Weapon, Character Dreamplay Games Pikselleştirilmiş Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim