Anlık Bildirim

Saints Row Reboot, oynanış tarzıyla hayranlarını ikiye böldü

Saints Row Reboot, Gamescom Açılış Gecesi sırasında sinematik bir fragmanla tanıtıldı. Hayranları iki gruba bölen fragman, YouTube ve sosyal medyada tepkiye yol açtı.

Sinematik fragman, karakterleri tanıtmaya ve bu girişle daha da 'en üst' bir yöne doğru ilerliyor gibi görünen reboot serisi için yeni bir ton belirlemeye odaklanıyor. Bu durum yeni oynanış tarzını benimseyen ve diğer bir yandan eski oyun mekaniklerini görmek isteyen oyuncular arasında bölünmeye sebep olmuş gibi görünüyor.

Video, yedi dakikadan biraz uzun sürüyor. Fragmanda karakter oluşturma, kişiselleştirme, ana üsler ve oyunun yapım aşamasından bahseden geliştiriciler arasında bölünmüş bazı savaş senaryolarını gösteriyor.

Serinin en geniş haritasına sahip

Saints Row Reboot, oyuncuların The Saints için itibar kazanırken üç rakip çeteyi ele geçireceği Santo Ileso'da geçiyor. Şimdiye kadar, geliştiriciler burayı seri tarihinin gelmiş geçmiş en büyük oyun haritasına sahip olduğunu belirtiyor. Ayrıca oyun, toplanacak çok sayıda silah, arabalardan bisikletlere, uçaklardan helikopterlere ve uçan kaykaylara kadar geniş bir araç yelpazesine sahip olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim