Anlık Bildirim

Samsung bu yıl 2.5 milyon Galaxy Z Flip satmayı hedefliyor

Güney Koreli teknoloji şirketi Samsung, bugün tanıtacağı yeni katlanabilir akıllı telefon modeli Galaxy Z Flip'ten 2.5 milyon adet satmayı hedeflediği ve planlarını bu yönde yaptığı belirtiliyor.

Samsung bu yıl 2.5 milyon Galaxy Z Flip satmayı hedefliyor Tam Boyutta Gör

Kore medyasında yayınlanan yeni raporlar, Samsung'un bu yıl, yeni katlanabilir akıllı telefon modeli Galaxy Z Flip'ten 2.5 milyon adet satmayı hedeflediği yönünde.

Samsung satışlardan umutlu

Güvenilir kaynaklara göre Güney Koreli şirket, bugün San Francisco'da düzenleyeceği Unpacked etkinliği ile birlikte tanıtacağı Galaxy Z Flip modelinden 500 bin adeti satışa hazır duruma getirmek üzere. Gelen talebe göre de 2 milyon Galaxy Z Flip montaj hattına gönderilecek. Dikey olarak katlanabilen akıllı telefon, Samsung'un Eylül ayında dünyanın ilk katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Fold modelini piyasaya sürmesinden bu yana geliştirdiği ikinci katlanabilir cihazı.

Samsung bu yıl 2.5 milyon Galaxy Z Flip satmayı hedefliyor Tam Boyutta Gör

Bazı endüstri uzmanları, Samsung'un Galaxy Fold satış hacminde henüz 1 milyona ulaşmadığını düşünerek Galaxy Z Flip'in yüksek satış rakamlarına ulaşacağı konusunda şüpheci. Ancak şirket ise yeni modelin fiyat olarak Galaxy Fold'dan daha düşük olacağını düşünerek (1.260 dolar) 2.5 milyon hedefini koymuş durumda. Samsung ayrıca Ağustos ayında Galaxy Fold'un ikinci sürümünü piyasaya sürmeyi planlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim