Anlık Bildirim

Samsung’un 2022 tablet yol haritası karşınızda

Samsung gelecek yıl tam 6 farklı tablet modeli ile tüketicileri cezbetmeye çalışacak. Özellikle alt seviyedeki tablet modellerinden firmanın beklentileri epey yüksek. 

Galaxy Tab S8 Ultra Tam Boyutta Gör

2021 yılını rekorlarla kapatmaya hazırlanan Samsung’un 2022 ajandası da dopdolu. Galaxy S22 amiral gemisi serisinin yanında tablet tarafında da önemli hamleler olacak. Yol haritası paylaşılmış durumda. 

Samsung yeni yılda iddialı

Paylaşılan yol haritasına göre Galaxy Tab S8 serisi 4 farklı model ile geliyor. Snapdragon 898 ile donatılacak modellerden Galaxy Tab S8 için 1.2 milyon üretim hedeflenmiş. Galaxy Tab S8+ için 900 bin, Galaxy Tab S8 Ultra için ise 400 bin üretim hedefi var. Bu üç model muhtemelen Galaxy S22 ile birlikte tanıtılacak. Galaxy Tab S8 FE ise yeni yılın ikinci yarısında piyasada olacak ve 1.6 milyon üretim hedefleniyor. 

Diğer taraftan Galaxy Tab A8 orta seviye tablet modeli ve Galaxy Tab A7 Lite giriş seviyesi tablet modeli için de 11 milyon üretim hedefi mevcut. Pazarlama ve değişim gibi amaçlar da dahil toplamda 33.6 milyon tablet üretilecek. 

Dizüstü tarafında Galaxy Book 2 Pro ile Book 2 Pro 360 ve Galaxy Chromebook Go modellerini görüyoruz. Akıllı saat olarak Galaxy Watch5 ve kulaklık olarak Buds Pro2 ile Live2 görünüyor. Bunlar da yaz aylarından sonra peyder pey piyasada olacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim