Anlık Bildirim

Samsung Exynos 2200'ün grafik performansı ortaya çıktı

Samsung'un yeni nesil amiral gemisi telefonlarına güç verecek Exynos 2200'ün grafik performansı ortaya çıktı. Yeni yonga, Snapdragon 8 Gen 1'in önüne geçmeyi başardı.

Samsung Exynos 2200 oyun performansı ile şaşırtabilir Tam Boyutta Gör

Samsung ve AMD ortaklığı ile geliştirilen Exynos 2200 hakkında yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Yeni işlemcinin RDNA mimarili Xclipse GPU'sunun performansı ortaya çıktı.

Snapdragon 8 Gen 1'i geride bıraktı

Geçtiğimiz günlerde Samsung'un Exynos 2200'ün GPU'su hakkında sorunlar yaşadığı gündeme gelirken, yeni yonga Geekbench testinde görüntülendi. Grafik performansı değerleri ile Snapdragon 8 Gen 1 ile karşılaştırılan yeni yonga, OpenCL testinde rakibinin 6050 skoruna kıyasla 9143 skoruna ulaşarak yüzde 50,7 oranında fark atmayı başardı.

Oyun tarafında yer alan Vulkan testinde ise rakibini yüzde 25 oranında geride bırakan yeni işlemci, şaşırtıcı bir şekilde 550 Mhz saat hızında çalışan AMD GPU'su ile büyük bir performans gösteriyor. Bununla beraber yeni yonganın iPhone 13 Pro’ya güç veren Apple A15 kıyaslandığında ise hala geride kaldığını söyleyebiliriz.

Samsung'un hangi modellerinin Exynos 2200 yongasına sahip olacağı henüz bilinmiyor ancak ilk telefonların S22 serisi olması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim