Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A03s ortaya çıktı

Samsung Galaxy A03s akıllı telefon modeli üçlü arka kamera, 5000mAh kapasiteli batarya, 4GB RAM, USB Tip-C gibi giriş seviyesinde iddialı olacak özellikler barındırıyor.

Samsung Galaxy A03s geliyor Tam Boyutta Gör

Samsung’un giriş seviyesi için hazırladığı yeni akıllı telefonu Galaxy A03s farklı sızıntıların ardından firmanın web sitesinde de yerini aldı. Hindistan sitesinde olduğu için muhtemelen ilk orada tanıtılacak.

Samsung Galaxy A03s özellikleri neler?

Galaxy A03s modelinde 6.5 inçlik bir LCD ekran bizi karşılıyor. Ekran nokta çentik tasarımına sahipken yan kısmında ise parmak izi okuyucu güç tuşuna entegre edilmiş. Nispeten ince çerçeveler var diyebiliriz. 

8 adet Cortex-A53 çekirdekli MediaTek Helio G35 yonga setinin güç verdiği cihazda 4GB RAM bellek yer alıyor. 5000mAh kapasiteli batarya için hızlı şarj bilgisi mevcut değil. Arka kısımda 13MP+2MP+2MP çözünürlüğünde kamera paketi bulunurken ön kamera da 5MP çözünürlüğünde. 

USB Tip-C portu ile desteklenen modelin henüz fiyat bilgisi bulunmuyor ancak rekabetçi bir fiyat etiketi muhtemelen pazarda elini oldukça güçlendirecektir. Resmi tanıtım kısa süre içerisinde gerçekleşebilir. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim