Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A23, 50 megapiksel kamera ve 5.000 mAh pille gelecek

Samsung yeni bir Galaxy A serisi akıllı telefon hazırlıyor. Galaxy A23 adı altında piyasaya sürülecek modelin teknik özellikleriyle ilgili bazı önemli detaylar ortaya çıktı.

Samsung Galaxy A23, 50 megapiksel kamera ile gelecek Tam Boyutta Gör

Samsung geçtiğimiz Haziran ayında piyasaya sürdüğü Galaxy A22'nin devam modeli üzerinde çalışıyor. Güney Koreli teknoloki devi önümüzdeki aylarda Galaxy A serisini Galaxy A23 ile genişletecek. GalaxyClub internet sitesi akıllı telefonla ilgili bazı detaylar paylaştı.

Aktarılan bilgilere göre cihaz 4G ve 5G olmak üzere iki versiyon olarak piyasaya sürülecek. Ancak her iki modelin de bulunabilirliği bölgeden bölgeye değişecek. Bununla birlikte akıllı telefonun 50 megapiksel çözünürlüğe sahip ana kamerayla geleceği ifade ediliyor.

Samsung Galaxy A23, 50 megapiksel kamera ile gelecek Tam Boyutta Gör

Neler biliyoruz?

Samsung Galaxy A23 için konuşulanlar arasında 5.000 mAh kapasiteli batarya da var. Hollandalı kaynaktan gelen ayrıntılar bunlarla sınırlı. Ancak akıllı telefonun özellikleriyle ilgili daha önce gün ışığına çıkan birkaç parametre daha var.

Cihazın Full HD+ (1080p) çözünürlükte ekran ve MediaTek işlemciyle piyasaya sürüleceği bildiriliyor. Samsung Galaxy A23'ün tam olarak ne zaman tanıtacağı belli değil. Ancak 2022 yılının ilk çeyreğinin ortalarına doğru duyurulacağı söyleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim