Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A53 yeni renk seçenekleriyle görüntülendi

Daha önceden Samsung Galaxy A53'ün siyah ve beyaz renk seçeneklerinin olduğu görseller sızdırılmıştı. Şimdi ise mavi ve turuncu renk seçeneklerinin yer aldığı görseller ortaya çıktı.

Samsung Galaxy A53'ün renk seçenekleri ve özellikleri Tam Boyutta Gör

5G desteğiyle gelmesi beklenen Samsung Galaxy A53'ün siyah ve beyaz renklerinin olduğu görseller daha önceden sızdırılmıştı. Samsung, değişik renk seçenekleri ile kullanıcı yelpazesini genişletmek için Galaxy A53'e mavi ve turuncu renk seçeneklerini eklemiş görünüyor. Klasik şıklığı sevenler, Samsung Galaxy A53'ün siyah ve beyaz renklerini tercih etmek isteyebilir. Ancak yeni renklerle telefonlarını eğlenceli kılmak isteyenler için mavi ve turuncu renk seçenekleri mükemmel bir opsiyon olabilir.

Galaxy A53 Exynos 1200 SoC ile gelebilir

Samsung Galaxy A53'ün renk seçenekleri ve özellikleri Tam Boyutta Gör

Samsung Galaxy A53 5G'nin Exynos 1200 SoC ile desteklenmesi bekleniyor. 25W hızlı şarj desteğiyle gelecek telefon, 5000 mAh'lik bataryadan güç alacak. Ayrıca 6,5 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde bir ekran ile gelecek. Cihazın ön tarafında 32 MP'lik selfie kamerası bulunuyor. Ayrıca AMOLED ekrana gömülü parmak izi okuyucusu da bulunmakta.

64 MP'lik ana kameranın yanında 12 MP'lik ultra geniş açılı kamera, 5 MP'lik derinlik kamerası ve 5 MP'lik makro sensör olmak üzere üç kamera bulunuyor. 6 ve 8 GB RAM seçenekleriyle gelmesi beklenen Galaxy A53'ün 128 ve 256 GB olmak üzere iki farklı depolama seçeneğiyle gelmesi bekleniyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim