Anlık Bildirim

Samsung Galaxy ailesine yeni bir akıllı telefon daha katılıyor: M21 Prime Edition

Samsung, uygun fiyatlı Galaxy M21 akıllı telefon modelinin güncellenmiş bir sürümünü duyurmaya hazırlanıyor. Cihaz, Galaxy M21 Prime Edition olarak adlandırılacak.

Samsung Galaxy ailesine yeni bir akıllı telefon daha katılıyor: M21 Prime Edition Tam Boyutta Gör

Geçen yıl Mart ayında Güney Koreli teknoloji devi Samsung, devas 6000 mAh pile sahip Galaxy M21 akıllı telefonunu tanıtmıştı. Model, gerçek bir pil canavarı olarak konumlandırıldı ve şimdi ise bu modelin yeni sürümü geliyor.

Teknik detayları henüz netleşmedi

SM-M215G model numarası altındaki cihaz, Google Play veritabanında görüldü ve Hindistan Standartları Bürosu'ndan (BIS) bir sertifika bile aldı. Akıllı telefon, ticari pazara Galaxy M21 Prime Edition adı altında girecek. Bu telefon için bir destek sayfası ise Samsung Hindistan resmi web sitesinde listeleniyor.

Samsung Galaxy ailesine yeni bir akıllı telefon daha katılıyor: M21 Prime Edition Tam Boyutta Gör

Şu anda Prime Edition'ın orijinal sürümden ne gibi farkları olacağına dair net bir bilgi yok. Büyük olasılıkla, temel özellikler değişmeden kalacak. Galaxy M21'in 10nm tescilli Exynos 9611 yonga seti üzerine inşa edildiğini hatırlayın. Üretici bu cihazda 2340 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip 6,4 inç Super AMOLED ekran kullanmıştı. Selfie kamera 20 MP optik birimine sahip. Arkada panelde ise 48 MP, 8 MP ve 5 MP olmak üzere üç sensör bulunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim