Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Book Pro 2 360'ın görüntüleri sızdırıldı

Galaxy S22 serisini kısa bir süre önce duyuran Samsung şimdi de MWC 2022'ye hazırlanıyor. Şirketin Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtmayı planladığı Galaxy Book Pro 2 360'ın render görüntüleri yayınlandı.

Samsung Galaxy Book Pro 2 360'ın görüntüleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Kısa süre önce yeni nesil amiral gemisi akıllı telefon serisini tanıtan Samsung şimdi de yeni bir duyuruya hazırlanıyor. Güney Koreli teknoloji devi bu ayın sonuna doğru Barselona'da düzenlenecek 2022 Mobil Dünya Kongresi'nde Galaxy Book Pro 2 360'ı tanıtacak.

Etkinliğe sayılı günler kala dizüstü bilgisayarın render görüntüleri yayınlandı. Görüntüye bakılırsa, mevcut modelin tasarımı pek değişmeyecek. Yine "360 derece" dönen menteşe sistemiyle karşımıza çıkacak ve gerektiğinde kolaylıkla bir tablete dönüşebilecek.

Samsung Galaxy Book Pro 2 360'ın görüntüleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Neler sunacak?

Yayınlanan görseller dizüstü bilgisayarı Burgonya Kırmızısı renginde gösteriyor. Teknik özellikleri konusunda henüz net bir bilgi yok ancak 15.6 inç ekrana sahip olacağına dair bir beklenti var. Ayrıca kulaklık girişi, microSD kart yuvası ve üç adet USB-C bağlantı noktası da konuşuluyor.

Samsung Galaxy Book Pro 2 360'ın görüntüleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Piyasadaki mevcut Galaxy Book Pro 360; AMOLED ekran, Intel Tiger Lake-U işlemci, S Pen ve isteğe bağlı 5G modem ile sunuluyor. Devam modeli hakkında merak edilen detayları ve nasıl bir fiyat etiketi taşıyacağını ise Şubat sonunda hep birlikte öğreneceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim