Anlık Bildirim

Samsung Galaxy M23 5G'nin yeni özellikleri ortaya çıktı

Samsung'un yeni 5G destekli fiyat/performans modeli Samsung Galaxy M23 5G, yeni özellikleriyle karşımıza çıktı. İşte Samsung Galaxy M23 5G hakkında yeni detaylar.

Samsung Galaxy M23 5G'nin bazı özellikleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Samsung önümüzdeki günlerde M serisinde Galaxy M23 5G isimli yeni modelini eklemeye hazırlanıyor. Bir aydır hakkında yeni haberler aldığımız Galaxy M23 5G, yakında piyasaya çıkış yapacak. Ancak şimdiden cihazın bazı özellikleri ortaya çıktı. İşte Samsung Galaxy M23 5G hakkında yeni sızıntılar.

Samsung Galaxy M23 5G Snapdragon işlemciyle geliyor

Samsung Galaxy M23 5G yakında piyasaya sürülecek. Ancak bugün cihazın bazı özellikleri ortaya çıktı. Sızıntılara göre Galaxy M23 5G, gücünü Snapdragon 750 yonga setinden alacak. 6GB RAM bellekle bu işlemciyi destekleyecek olan Galaxy M23 5G, Android 12 tabanlı One UI 4 işletim sistemine sahip olacak.

Samsung Galaxy M23 5G'nin bazı özellikleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör

2408x1080 piksel çözünürlüğe sahip bir ekranla gelecek olan Samsung Galaxy M23 5G, muhtemelen 90Hz yenileme hızına sahip olacak. Ek olarak Bluetooth 5.0, microSD kart desteği gibi özellikler de sunacak olan Galaxy M23 5G, 25W hızlı şarj desteğine sahip olacak. Ayrıca OIS destekli 50MP'lik ana kamera da cihazın üzerinde yerini alacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim