Anlık Bildirim

Samsung Galaxy M32'nin yüksek kaliteli görüntüleri ortaya çıktı

Samsung çok yakında M serisi kapsamında yeni bir akıllı telefon çıkaracak. Galaxy M32 isimli modelin tasarımını gözler önüne seren basın görselleri yayınlandı.

Samsung Galaxy M32'nin yüksek kaliteli görüntüleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, sıklıkla gündemi meşgul eden Galaxy M32 akıllı telefonunu çok yakında piyasaya sürecek. Cihazın tasarımını gözler önüne seren yeni basın görselleri ortaya çıktı.

Gördüğünüz gibi Galaxy M32, siyah ve mavi olmak üzere iki renk seçeneğine sahip. Arka panelinde ise dört görüntü sensörü ve bir LED flaşa ev sahipliği yapan kare kamera ünitesi mevcut.

Cihazın beklenen özellikleri arasında Full HD+ çözünürlükte 6.4 inç Super AMOLED ekran, MediaTek Helio G85 işlemci, 4/6 GB RAM, 64/128 GB dahili depolama alanı yer alıyor.

Samsung Galaxy M32'nin yüksek kaliteli görüntüleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Fiyat etiketi de netleşti

Akıllı telefonun arka panelinde 48 + 8 + 5 + 5 megapiksel görüntü sensörlerinden oluşan dörtlü kamera sistemi görev yapacak. Ön tarafında ise 20 megapiksel selfie kamerası göreceğiz. Cihaz, 15W şarj desteğine sahip 6.000 mAh pille gelecek.

Kaynaklar, akıllı telefonun bu ay satışa çıkacağını iddia ediyor. Galaxy M31'in yerini alması beklenen akıllı telefon ilk etapta Hindistan'da 200 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim