Anlık Bildirim

Samsung Galaxy M33 5G NBTC sertifika sitesinde göründü

Samsung'un yeni fiyat/performans modeli olacak olan Samsung Galaxy M33 5G, NBTC sertifika sitesinde görüntülendi. İşte Galaxy M33'ün ortaya çıkan bazı özellikleri.

Samsung Galaxy M33 5G'nin bazı özellikleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Samsung'un en sevilen modellerini içerisinde barındıran Galaxy M serisi yeni bir modeli daha bünyesine katmaya hazırlanıyor. Galaxy M33 5G ismiyle piyayasa çıkacak olan yeni Galaxy M serisi modeli, NBTC sertifika sitesinde görüntülendi. Bazı özellikleriyle karşımıza çıkan Samsung Galaxy M33 5G, görünüşe göre büyük bir bataryayla geliyor.

Galaxy M33 5G'nin bazı özellikleri ortaya çıktı

Samsung'un yeni dikkat çekecek modeli Samsung Galaxy M33 5G, NBTC'de görüntülendi. Verilere göre 6,5 inç büyüklüğünde AMOLED bir ekranla gelmesi beklenilen Galaxy M33 5G, ön tarafında 13MP'lik bir selfie kamerası taşıyacak gibi duruyor. Arka tarafında 64MP + 8MP + 5MP + 2MP olarak şekillenen dörtlü kamera grubunu taşıyacak olan Galaxy M33 5G, NBTC'de SM-M336B/DS model numarası ile karşımıza çıkıyor.

Samsung Galaxy M33 5G'nin bazı özellikleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Geekbench'teki verilere göre Exynos 1200 yonga seti ve 6GB RAM bellek ile donatılacağı söylenilen Galaxy M33'ün Android 12 işletim sistemi ile çalışacağı biliniyor. Ayrıca yine Aralık ayında ortaya çıkan SafetyKorea sertifikasına göre cihaz muhtemelen 6000mAh'lik bir pil ve 25W hızlı şarj desteği ile karşımıza çıkacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim