Anlık Bildirim

Samsung, Galaxy Note serisini gömmeye kararlı: Ticari marka hakları yenilenmedi

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un Galaxy Note serisini sonlandırdığı biliniyordu. Görünüşe bakılırsa şirket bu kararından geri adım atmayacak.

Samsung, Galaxy Note serisini gömmeye kararlı Tam Boyutta Gör

Samsung'un bu yıl Galaxy Note 21 amiral gemisi akıllı telefonunu piyasaya sürmeyeceği belli olmuştu. Güney Kore patent ofislerinin verileri dikkate alındığında Samsung'un Note serisinin sonsuza kadar ortadan kaldıracağı görülüyor.

GalaxyClub'a göre Samsung kısa süre önce Güney Kore'de birden fazla ticari marka hakkını yeniledi. Galaxy S, Galaxy Z, Galaxy M ve Galaxy A'dan bahsediyoruz. Ancak artık Galaxy Note serisinden bahsedilmiyor. Listede yer almamasına bakılırsa, şirketin artık yeni akıllı telefonlar için Galaxy Note markasını kullanmayı düşünmediği ve Galaxy Note 20'nin ünlü serinin son temsilcisi olacağı düşünülüyor.

Bu yıl Samsung, bir sonraki Note'u piyasaya sürmek yerine katlanabilir Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3'e odaklanmaya karar verdi. Samsung'un son zamanlarda katlanabilir modellerin tanıtımını yaptığı etkinliğe bakılırsa, Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4'ün önümüzdeki yıl ortaya çıkması muhtemel. Elbette geleneksel amiral gemisi Galaxy S22 de piyasaya sürülecek.

Samsung, Galaxy Note serisini gömmeye kararlı Tam Boyutta Gör

Az da olsa bir umut var

Ayrıca Samsung, S Pen kalemi için desteği genişletti. Daha önce sadece amiral gemisi Note serisi akıllı telefonlarla kullanılabiliyorken, artık Galaxy S21 Ultra ve Galaxy Z Fold 3'te de dijital kalem desteği bulunuyor.

Ancak Samsung, Note serisini sonlandıracağını henüz resmi olarak açıklamadı. Eğer her şeye rağmen umut beslemek istiyoranız, Samsung'un, Galaxy Tab ticari adını da yenilemediğini söyleyelim ve kimse artık Galaxy Tab tablet olmayacağını varsaymıyor. Ayrıca, Samsung'un mobil bölümünün patronu DJ Koh'un açıklamalarına da bağlı kalabilirsiniz. Koh bu yılın Mart ayında, 2022'de Note serisinin geri döneceğini ima etmişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim