Anlık Bildirim

Samsung, Galaxy S serisine çift ekranlı yeni bir model ekledi: Continuum

Samsung, Galaxy S serisine çift ekranlı yeni bir model ekledi: Continuum.

Akıllı telefon pazarında Galaxy serisi adı altında Adroid işletim sistemli telefonlar üreten Samsung'un yeni akıllı telefonu Continuum resmileşti.

Samsung'un Continuum adıyla üreteceği telefonlar sahip oldukları çift ekran ile dikkat çekiyor. Her iki ekranda da Super AMOLED panel kullanan Samsung, ekranların ilkini 3.4 inç boyutunda diğerini ise 1.8 inç boyutunda hazırladı. Samsung Continuum'un 3.4 inç'lik ekranı 480 x 800, 1.8 inç'lik ekranı ise 96x480 çözünürlüğe sahip.

Samsung'dan çift ekranlı telefon: Continuum

Samsung Continuum'da yer alan küçük ekranda mesaj, arama, saat, hava durumu, müzik çalar kontrol tuşları gibi fonksiyonların kullanılabileceği ifade ediliyor.

Samsung Continuum'da yer alan küçük ekran ihtiyaç duyulduğu zamanlarda "Grip Sensor" adı verilen sensör ile aktif hale getirebilecek.

Samsung, çift ekranlı telefonunda 1 Ghz işlem hızına sahip Hummingbird isimli işlemciye yer verirken, sistem belleğini 384MB olarak belirlemiş. 512 MB dahili depolama alanına sahip olan Samsung Continuum'da kutu içeriğine 8 GB kapasiteli microSD kart dahil edilmiş. MicroSD kart desteğinin maksimum 32 GB olduğu söyleniyor. Kullanıcılar 5 mp'lik kamera ile 720p çözünürlükte video çekebilecek. WiFi, 3G hotspot desteği, Bluetooth gibi donanımlara sahip olan Samsun Continuum, Android 2.1 işletim sistemi yüklü olarak gelecek ve 2.2 Froyo güncellemesinden faydalanacak.

Samsung'un her ikiside Super AMOLED olan çift ekranlı olarak üretilmiş telefonu Continuum, 11 Kasım'dan itibaren 199$'lık (Verizon tarafından) fiyat etiketiyle sözleşmeli olarak satışa sunulacak.

Samsung'dan çift ekranlı telefon: Continuum
Samsung'dan çift ekranlı telefon: Continuum
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim