Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S21 FE geliyor: Bluetooth SIG sertifikası aldı

Samsung'un en çok beklenen akıllı telefonlarından biri olan Galaxy S21 FE, Bluetooth SIG kurumu tarafından sertifikalandırıldı. Cihazın Ekim ayında çıkış yapması bekleniyor.

Samsung Galaxy S21 FE için geri sayım başladı Tam Boyutta Gör

Samsung kısa süre önce düzenlediği Galaxy Unpacked etkinliğinde yeni uygun fiyatlı amiral gemisi Galaxy S21 FE'yi tanıtmamıştı. Bluetooth SIG sertifikası alan akıllı telefon piyasaya sürülmeye bir adım daha yaklaştı.

Sertifikasyon kurumunun veritabanında SM-G990N, SM-G990B ve SM-G990B_SD model numaralarına sahip üç cihaz listelendi. Akıllı telefon daha önce de belirtildiği gibi en yeni Bluetooth 5.2 sürümü yerine Bluetooth 5.0 desteği ile gelecek.

Samsung Galaxy S21 FE için geri sayım başladı Tam Boyutta Gör

Muhtemel fiyatı ve çıkış tarihi

Galaxy S21 FE karşımıza Galaxy S21'in özellikleri kırpılmış versiyonu olarak çıkacak. Akıllı telefon 120 Hz tazeleme oranı sunan 6.4 inç AMOLED ekran, entegre 5G modemli Snapdragon 888 işlemci ve 25 watt hızlı şarj özellikli 4.500 mAh pil içerecek.

Cihazda 12, 12 ve 8 megapiksel sensör kombinasyonundan oluşan üçlü arka kamera sistemi göreceğiz. Ön yüzünde ise 32 megapiksel selfie kamerası görev yapacak. Galaxy S21 FE'nin 630 ila 720 dolar arasında bir fiyat etiketi taşıması bekleniyor. Söylentilere göre akıllı telefonun çıkışı Ekim ayına ertelendi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8291 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
samsung galaxy s21 fe, Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim