Anlık Bildirim

Galaxy S21 FE iptal mi edildi?

Snapdragon 888, optik yakınlaştırma, Super AMOLED ekran, 4500mAh kapasiteli batarya gibi iddialı özelliklerle gelmesi beklenen Galaxy S21 FE iptal edilmiş olabilir.

Galaxy S21 FE iptal Tam Boyutta Gör

Samsung’un amiral gemisi altına konumlandırdığı ve çok beğenilen Galaxy S21 FE akıllı telefon modelinin devamı merakla bekleniyor ancak bir türlü piyasaya çıkmıyor. Ne yazık ki hiç çıkmayabilir. 

Galaxy S21 FE iptal mi?

Samsung’un üst seviyede satışların düşmesi nedeniyle bu yıl biraz daha stratejik hareket etmesi Galaxy S21 FE modelini olumsuz etkiledi. Normalde yaz sonlarında piyasaya çıkması beklenen modelin Ekim ayına ertelenmiş ve Samsung’un Ekim ayında bir tanıtım yapacağı gündeme gelmişti. 

Sektörden gelen iddialara göre bir Samsung çalışanı Unpacked etkinliğinin iptal edildiğini belirtirken ve Galaxy S21 FE modelinin de iptal edilmesinin gündemde olduğunu dile getirmiş. 

Kaynaklar Galaxy S21 FE iptalini iki nedene bağlıyor: Galaxy Z Flip 3 modelinin satışlarının beklentileri karşılaması ve küresel çip sıkıntısının daha zorlayıcı hale gelmesi. Samsung’un katlanabilir ekranlı telefon modellerinde biraz daha fazla şans tanımak istediği ifade ediliyor. Diğer taraftan Galaxy S21 FE modelinin belirli pazarlarda satışa sunulacağını iddia edenler de mevcut. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim