Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S21'in seri üretimi başladı

Samsung, yeni amiral gemisi telefonlarını her zamankinden daha erken piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Şirket Vietnam ve Güney Kore'de Galaxy S21 modellerinin seri üretimine başladı.

Samsung Galaxy S21'in seri üretimi başladı Tam Boyutta Gör

Samsung'un yeni S serisi amiral gemisi telefonlarını her zamankinden daha erken piyasaya sürmeyi planladığını daha önce birkaç kez duymuştuk. Bu bilgi mobil sektöre yönelik güvenilir istihbaratları ile tanıdığımız Roland Quandt tarafından da doğrulandı.

Alman duyumcuya göre Samsung, Galaxy S21 akıllı telefonlarının seri üretimini başlattı. Cihazların montajı Vietnam ve Güney Kore'de gerçekleşiyor. Güney Koreli şirket öncelikle üst sınıf Galaxy S21+ ve S21 Ultra modellerini üretecek daha sonrasında sıra standart versiyona gelecek.

Neler biliyoruz?

Akıllı telefonların Ocak ayının başlarında duyurulacağı söyleniyor. Ne yazık ki Galaxy S21 ve Galaxy S21+ ile ilgili herhangi bir detay yok ancak Galaxy S21 Ultra hakkında neredeyse her şey biliniyor. Cihaz 120 veya 144 Hz tazeleme oranı sunan 6.8 inç Dinamik AMOLED ekrana sahip olacak.

Buna ek olarak 108 megapiksel ana kamera, 5.000 mAh pil ve bölgeye bağlı olarak Snapdragon 875 veya Exynos 2100 işlemciyle gelecek. Amiral gemisi telefonun Android 11 tabanlı One UI 3.1 arayüzü ile kutudan çıkacağı da gelen haberler arasında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim