Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S22 Ultra şimdi de GPS sorunu ile gündemde

Samsung'un yeni amiral gemisi telefonu daha önce ekran sorunlarıyla kullanıcıların canını sıkmıştı. Galaxy S22 Ultra'da şimdi ise GPS özelliği ile ilgili problemler yaşanmaya başlandı.

Samsung Galaxy S22 Ultra şimdi de GPS sorunu ile gündemde Tam Boyutta Gör

Samsung Galaxy S22 Ultra daha önce ekran sorunlarıyla gündeme gelmişti. Yeni amiral gemisindeki hatalar şirketin yayınladığı yazılım güncellemeleri ile giderildi. Ancak bu kez kullanıcılar farklı bir sorunla karşı karşıya kalmış gibi görünüyor.

Galaxy S22 Ultra sahipleri GPS ile ilgili sorun yaşamaya başlamış durumdalar. Samsung forumlarında şikayetlerini dile getiren kullanıcılar, bu can sıkıcı duruma bir çözüm arayışındalar. Aynı dertten muzdarip çok sayıda kullanıcı var.

Samsung Galaxy S22 Ultra şimdi de GPS sorunu ile gündemde Tam Boyutta Gör

GPS özelliği çalışmıyor

Cihaz sahipleri Google Haritalar gibi navigasyon uygulamalarında GPS sinyali bulunamıyor hatası aldıklarını söylüyorlar. Aktarılan bilgilere göre yaşanan sıkıntı ilk kurulumdan sonra veya akıllı telefon 3-4 saat gibi uzun bir süre kullanılmayınca meydana geliyor.

GPS ile ilgili yaşanan bu soruna ağ ayarlarını sıfırlama ve cihazı fabrika ayarlarına döndürme gibi çözümler de kesin olarak çare olmuyor. Bazı kullanıcılarda basit bir yeniden başlatma işe yarasa da Samsung'dan sorunu tamamen giderecek bir güncelleme yayınlanması bekleniyor.

Kaynakça https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s22-series/s22-ultra-problems-with-gps/td-p/4893797 https://www.sammobile.com/news/galaxy-s22-ultra-might-have-gps-issues-best-not-lose-it-until-theyre-fixed/ https://androidworld.nl/nieuws/sommige-samsung-galaxy-s22-ultra-telefoons-kampen-met-gps-problemen Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim