Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra sızdırıldı: İşte özellikleri ve tasarımı

Samsung'un 26 Temmuz'da tanıtacağı üst seviye tableti Galaxy S9 Ultra, lansman öncesi ortaya çıktı. Yeni Samsung tabletin özelliklerinden aksesuarlarına her şey belli oldu.
Samsung Galaxy Tab S9 Ultra özellikleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör
Samsung Unpacked etkinliğine sayılı gün kaldı. Şirket, 26 Temmuz’da katlanır telefonlarından tablete akıllı saatten kulaklığa birçok ürün tanıtacak. Son gelen sızıntı, markanın üst seviye tableti olacak Galaxy Tab S9 Ultra modeline ait. 2023’ün en iyi Android tabletlerinden biri olacak Samsung Tab S9 Ultra, tanıtımdan önce sızdırıldı.

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra beklenen özellikleri

Galaxy Tab S9 Ultra, 14.6 inç Dinamik AMOLED ekrana sahip olacak. Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisinden güç alacak tablet, 12GB RAM 512GB depolama alanı ile gelecek. Fiziksel SIM ve eSIM olmak üzere çift SIM kullanımını destekleyecek tablet, önde çift 12MP kamera (biri ultra geniş), arkada 13MP (birincil) ve 8MP (ultra geniş) kamera bulunduracak. Tabletin batarya kapasitesi; 11.200 mAh olacak.

Samsung Tab S9 Ultra aksesuarı Tam Boyutta Gör
Galaxy Tab S9 serisinin en üst modeli, standlı kılıf, çıkarılabilir klavye, S Pen gibi üretkenliği merkeze alan aksesuarlarla gelecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim