Yakında yeni nesil katlanabilir akıllı telefon serisini tanıtmaya hazırlanan Samsung, cihazların testlerine başlamış gibi görünüyor. Serinin Galaxy Z Flip 4 modeli ilk kez Geekbench'te görüntülendi.
Snapdragon 8+ Gen 1 ile gelebilir
Paylaşılan Geekbench listelerine bakıldığında SM-F721U model numarası ile ortaya çıkan ve Samsung Galaxy Z Flip 4 olduğu iddia edilen yeni cihazın, Qualcomm'un yakında tanıtılacak Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setine ve 8 GB belleğe sahip olduğu görülüyor.
Bununla birlikte ''Taro'' kod adını taşıyan ve 3.19Ghz Cortex X2 performans, ek olarak üç adet 2.75Ghz Cortex-A710 ve dört adet 1.8Ghz Cortex A510 verimlilik çekirdeklerine sahip olan Snapdragon 8+ Gen 1, tek çekirdek testinde 1277, çoklu çekirdek testinden ise 3642 puana ulaşmayı başarıyor.
Snapdragon 8+ Gen 1'inçekirdeklerinde yaşanan saat hızı artışı ile birlikte oldukça yüksek sonuçlara imza attığını söyleyebiliriz ancak MediaTek’in Dimensity 9000 işlemcisinin bu testte liderliği koruduğunu belirtmemiz gerek. Ayrıca 3C veritabanında gözüken ve minimum 3.595 mAh pile sahip olan Galaxy Z Flip 4'ün gerçek mAh kapasitesi henüz bilinmezliğini koruyor.
Bu haberi ve diğer DH içeriklerini, gelişmiş mobil uygulamamızı kullanarak görüntüleyin:


ulan hiç mi herhangi bir rezervi olmaz bir ülkenin ya Yüzde 93’ü maden sahası olan il “TEMA Vakfı'nın 2019 yılından bu yana sürdürdüğü ruhsat haritası çalışmaları kapsamında, 29 ilde altın, gümüş, kömür ve bakır gibi IV. Grup maden ruhsatlarının yoğunluğu incelendi. 29 ilin yüzölçümünün ortalama %67'sinin bu madenlere ruhsatlandırılmış durumda. Gümüşhane'nin %93'ü, Kütahya'nın ise %92'si IV. Grup madencilik ruhsatlarıyla kaplanmış. Yaptığımız çalışmada sadece IV. Grup maden faaliyetlerine baktık. Bu oranlara kum, mermer, taş ocakları dahil değil.” https://gazeteoksijen.com/turkiye/1985den-beri-30-kez-degistirildi-en-tehlikeli-maden-kanunu-teklifi-tbmmde-gorusulecek-244899 Maden çıkartacağız diye, özellikle kömür, Memleketin 4 1 tarafı yıllardır talan edilmekte. İnsanlar üretimden ve yaşam alanlarından koparılmakta. Güncel durum: https://www.gazetepencere.com/gundem/ankarada-zeytinleri-icin-nobet-tutan-koyluler-aclik-grevi-karari-aldi-665635h
anasını satayım dünyadaki bütün rezervler bizim toprakları es geçmiş ulan hiç mi herhangi bir rezervi olmaz bir ülkenin ya