Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Z Flip'in ekran değişim ücreti belli oldu

Samsung, kısa bir süre önce tanıttığı yeni katlanabilir telefonunun ekran değişim ücretini açıkladı. Peki Galaxy Z Flip'in esnek ekranını kıran kullanıcıların cebinden kaç para çıkacak?

Samsung Galaxy Z Flip'in ekran değişim ücreti belli oldu Tam Boyutta Gör

Samsung'un yeni katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip, kısa bir süre önce JerryRigEverything isimli Youtube kanalı tarafından dayınlılık testine sokulmuş ve cihazın ekranında ultra ince cam yerine plastik kullanıldığı ortaya çıkmıştı.

Bugün ise katlanabilir telefonun ekran değişim ücreti belli oldu. Samsung'un resmi web sitesindeki listeye göre Galaxy Z Flip'in ekranını değiştirmek kullanıcılara 500 dolara mal olacak. Kıyaslama açısından Motorola Razr ekran değişim ücretinin 200 dolar daha ucuz olduğunu belirtelim.

Samsung Galaxy Z Flip'in ekran değişim ücreti belli oldu Tam Boyutta Gör

Ekran değişiminde indirim fırsatı

Galaxy Fold'da olduğu gibi, Galaxy Z Flip'te de müşterilere özel bir indirim fırsatı sunulacak. Katlanabilir telefonu 31 Aralık 2020 tarihinden önce satın alanlar ekran değişimini bir defaya mahsus olmak üzere 120 dolar karşılığında yaptırabilecekler. Bu indirimden, Galaxy Z Flip'i yıl sonundan önce satın alan herkes yararlanabilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim