Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3'ün yüksek kaliteli görüntüleri yayınlandı

Samsung'un önümüzdeki aylarda tanıtmayı planladığı yeni katlanabilir telefonlarının resmi basın görselleri sızdırıldı. Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3'ün Ağustos ayında duyurulması bekleniyor.

Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3'ün lansmanı için geri sayıma geçilirken cihazlarla ilgili detaylar netleşmeye devam ediyor. Mobil sektörün güvenilir bilgi kaynaklarından biri olan Evan Blass, ürünlerin resmi basın görsellerini yayınladı.

Paylaşılan görüntüler önceki sızıntıları doğruluyor. Galaxy Z Fold 3, Galaxy Note 20 ve Galaxy S21 Ultra gibi üç arka kamera, iki ekran ve S Pen kalemle gelecek. Basın görselinde ön kameranın ekrandaki delikte yer aldığını görüyoruz. Ancak şirkete yakın kaynaklar sensörün ekran altına yerleştirileceği konusunda ısrar etmeye devam ediyor.

Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Lansman 3 Ağustos'ta

Galaxy Z Flip 3'e baktığımızda ise siyah cam panel üzerine kurulu çift ana kamera sistemini görüyoruz. Hatırlarsanız Google Pixel 2'de de böyle bir çözüm görmüştük. Ayrıca cihazda bildirimler için daha geniş bir kapak ekranına yer verilmesi göze çarpıyor.

Her iki katlanabilir telefon da Qualcomm'un Snapdragon 888 yonga setinden güç alacak. Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3'ün 3 Ağustos'ta gerçekleştirilecek bir sonraki Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim