Anlık Bildirim

Samsung kamera odaklı Galaxy K serisini yeniden canlandırıyor

Samsung'un tam teşekküllü kamera ünitesiyle fark yaratan Galaxy K serisini geri getireceği bildiriliyor. Ailenin yeni üyeleri bazı sertifika kuruluşlarının veritabanlarında listelendi.
Samsung kamera odaklı Galaxy K serisini yeniden canlandırıyor Tam Boyutta Gör
Samsung, 1 Şubat'ta tanıtılacak Galaxy S23 serisi amiral gemisi akıllı telefonlarının lansmanına hazırlanıyor. Etkinliğe sayılı günler kala Güney Koreli şirketin kamera odaklı Galaxy K serisini yeniden canlandıracağına dair bilgiler ortaya çıktı.

Samsung'un şu anda Galaxy S, Galaxy Z, Galaxy A ve Galaxy M olmak üzere dört ana akıllı telefon serisi var. Yakında şirket Galaxy K'yi de geri getirecek. Hatırlayacağınız üzere seri kapsamında piyasaya sürülen son model 2014 yılında çıkış yapan Galaxy K Zoom'du.

Cihazın ön yüzü sıradan bir akıllı telefon olarak tasarlanırken arka tarafında tam teşekküllü bir kamera ünitesi vardı. Odak ve diyafram açıklığına ince ayar yapmayı mümkün kılıyordu. Ancak seri o yıllarda çok popüler değildi.

Samsung kamera odaklı Galaxy K serisini yeniden canlandırıyor Tam Boyutta Gör

Yeni Galaxy K telefonlar yolda

Yakında piyasaya sürülecek Samsung Galaxy K748 isimli model Bluetooth SIG sertifikası aldı. Böylece cihazın Bluetooth 5.3 desteği sunacağı netleşti. Daha önce Galaxy K741 ve Galaxy K746 modelleri de BIS tarafından sertifikalandırılmıştı.

Samsung kamera odaklı Galaxy K serisini yeniden canlandırıyor Tam Boyutta Gör
Galaxy K serisi akıllı telefonların sertifika web sitelerinde listelenmesi yakında satışa sunulacaklarına işaret ediyor. Şu an için yeni modellerin teknik özellikleri hakkında çok fazla bilgi yok. Ancak önümüzdeki günlerde daha fazla detayın ortaya çıkmasını bekleyebiliriz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6832 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy k ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim