Anlık Bildirim

Samsung Monitor M8 modeli duyuruldu

Samsung Monitor M8 modeli Tizen işletim sistemi sayesinde akıllı bir televizyon haline gelirken evinizde bulunan akıllı sistemlerinizi de ekrandan kontrol edebiliyorsunuz. 

Samsung Monitor M8 Tam Boyutta Gör

Samsung’un akıllı özelliklerle donattığı M serisi monitör modelleri bu yıl da yoluna devam ediyor. CES 2022 fuarı öncesinde biraz daha yetenekli hale gelmiş Samsung Monitor M8 modeli resmiyete kavuştu. 

Samsung Monitor M8 neler sunuyor?

Samsung Monitor M8 modeli 32 inçlik ekranda 4K çözünürlük sunuyor. Önceki nesiller gibi Tizen işletim sistemi sayesinde dilerseniz sadece akıllı TV olarak kullanabilirsiniz. Fare-klavye bağlantısı ve Microsoft 365 desteği ile gündelik döküman düzenleme için de ideal. Kumandasından sesli komutlar verebiliyorsunuz.

HDMI ve USB bağlantıları ile yine farklı kaynaklardan veri alabilmek mümkün. Ayrıca manyetik SlimFit web kamerası ile Google Duo gibi uygulamalarda görüntülü görüşmeler mümkün oluyor. Samsung yakın zamanda bulut oyun servislerine destek sunacağını ifade ediyor. 

Ek olarak bu modelde bir de SmartThings özelliği bulunuyor. Bu sayede doğrudan ekrandan evinizdeki akıllı cihazları kontrol edebiliyorsunuz. Samsung Monitor M8 modeli için 500$-600$ arası bir fiyat tahmini var. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim