Anlık Bildirim

Samsung'tan Redmi K30 5G'ye rakip geliyor

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un, Redmi K30 5G'ye rakip hazırladığı ortaya çıktı. Şirket yeni akıllı telefonunda Snapdragon 765G yonga setine yer verecek.

Samsung'tan Redmi K30 5G'ye rakip geliyor Tam Boyutta Gör

Kısa süre önce resmiyet kazanan Redmi K30 5G, Qualcomm Snapdragon 765G yonga seti ile güçlendirilmiş dünyanın ilk akıllı telefonu oldu. Ancak cihaz Ocak ayı ortalarında satışa sunulacak. Dolayısı ile diğer üreticilerin alternatif modeller sunmak için yeterli zamanı var. Görünüşe bakılırsa Samsung da bu konuda hazırlık içerisinde.

Gelen son bilgilere göre Güney Koreli şirket Qualcomm Snapdragon 765G platformunu temel alan bir akıllı telefon çıkaracak. Bu da cihazın nispeten ucuz olacağı, entegre 5G modeme sahip olacağı ve kesinlikle Redmi K30 seviyesinde iyi bir kamera ile donatılacağı anlamına geliyor.

Samsung'tan Redmi K30 5G'ye rakip geliyor Tam Boyutta Gör

Galaxy A serisinin bir parçası olabilir

Samsung'un yeni akıllı telefonu hakkında henüz çok fazla detay yok. Ancak böyle bir modelin Galaxy A serisi kapsamında piyasaya sürülebileceği söyleniyor. Önümüzdeki günlerde Snapdragon 765G'li cihaz hakkında daha fazla bilginin ortaya çıkması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim