Anlık Bildirim

Samsung'un Bixby'si güncellendi: Çocuklar için daha güvenli

Samsung, yapay zeka asistanı Bixby'i çocuklar için daha güvenli hale getirdi. Bixby, çocuklara uygun içerikler sunacak ve yaşlarına uygun yanıtlar verecek.      
bixby çocuklar için Tam Boyutta Gör
Bixby Operasyon Ekibi’nin açıklamasına göre çocuklar için Bixby şu anda Amerika ve Güney Kore ile sınırlı ancak daha fazla ülkede kullanılabilir olacak. Yeni Bixby güncellemesi kademeli olarak sunulacak ancak belirli bir zaman çizelgesi veya yol haritası yok. Bixby, Türkiye’deki Samsung telefonlarda kullanılabiliyor olsa da Türkçe dil desteği hâlâ yok.

Çocuklar için Bixby, bir aile grubu kurup bir çocuk hesabı ayarladıktan sonra Samsung hesabı üzerinden etkinleştirilebiliyor. Samsung, özelliğin 13 yaş altı çocuklar için kullanılabileceğini söylüyor ancak yaş sınırı ülkeden ülkeye değişecektir. Bixby’nin bu sürümü, yaşa uygun yanıtlar vermekle kalmıyor, çocukların seveceği hikayeler anlatıyor, müzikler çalıyor ve uygun oyunlar oynamalarını sağlıyor.

Bu arada Samsung telefonlarda çocuklar için güvenli kullanımı sağlayan özel bir mod var: Samsung Kids. Ebeveyn denetimi uygulaması üzerinden çocuğun hangi uygulamaları indirip kulanabileceği, ne kadar süre vakit geçireceği belirlenebiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim