Anlık Bildirim

Samsung'un SpaceSelfie aracı bir çiftliğe düştü

Samsung, SpaceSelfie olarak adlandırılan ilginç bir kampanya başlatmıştı. Güney Koreli şirketin özel bir balonla stratosfere gönderdiği SpaceSelfie aracı bir çiftliğe düştü.

Samsung'un SpaceSelfie aracı bir çiftliğe düştü Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz günlerde Samsung'un Galaxy S10 5G akıllı telefonunu özel bir balonla stratosfere göndereceği "SpaceSelfie" adında son derece ilgi çekici bir kampanya başlattığını yazmıştık. Şirket uzaya gönderdiği telefonun ekranında kullanıcıların fotoğraflarını görüntüleyecekti.

Kampanyaya katılmak isteyenlerin fotoğraflarını 31 Ekim'e kadar gönderebilecekleri söylenmişti ancak daha sonrasında Güney Koreli şirket zaman çizelgesinde bir değişiklik yaparak bu tarihi öne çekti.

Samsung'un SpaceSelfie aracı bir çiftliğe düştü Tam Boyutta Gör

Samsung: İniş planlandığı gibi gerçekleşti!

Sonuç olarak SpaceSelfie aracı balonla stratosfere fırlatıldı ve hatta iniş bile yaptı. Ancak bu pek yumuşak bir iniş olmadı. ABD'nin Michigan eyaletindeki bir çiftliğin bahçesine düştü.

Samsung'un SpaceSelfie aracı bir çiftliğe düştü Tam Boyutta Gör

Neyse ki, hiç kimse zarar görmedi ve Samsung'un küçük bir uyduyu andıran aracı çok az hasar gördü. Şirket kırsal bir alana yapılan inişin planlandığı gibi gittiğini söyledi. SpaceSelfie projesi genel olarak başarı ile tamamlanmış gibi görünüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim