Anlık Bildirim

Samsung, yeni reklamında tekrar Apple ile dalga geçti

Samsung, yeni “On the Fence” reklamında tekrar Apple ve iPhone kullanıcılarını hedef aldı. Güney Kore'li dev iPhone kullanıcıları için "Çitlerden kurtulma zamanı" mesajı veriyor.
Samsung, yeni reklamında tekrar Apple ile dalga geçti Tam Boyutta Gör
Samsung, rakibi Apple ile dalga geçtiği katlanabilir Galaxy Z Flip 4 reklamlarına devam ediyor. Bugün “On the Fence” videolarına bir yenisini daha ekleyen Samsung, şimdi de Apple ve Samsung arasında kararsız kalan kullanıcıları hedefliyor.

Samsung, Apple ile alay etmeye devam ediyor

Video, bir çitin üzerinde oturan kullanıcı ile başlıyor. Bu kullanıcı ise, Apple iPhone veya bir Samsung akıllı telefon arasında seçim yapmakta zorlanan insanları tasvir ediyor. Bu noktada arkadaşlarından endişe ettiği için bir Samsung akıllı telefona geçemeyeceğini söyleyen kullanıcı, Galaxy Z Flip 4'ü almasının ardından şaşırtıcı bir ilgiyle karşılaşıyor.

Buradan özetle Samsung'un, çitin arkasında yer alan iPhone kullanıcıları için "Çitlerden kurtulma zamanı" mesajı verdiğini söyleyebiliriz. Zira yeni videoda yer alan ana karakter, Samsung'un bir önceki paylaşımında iPhone sahibini canlandırıyordu. Ayrıca yeni reklam Apple kullanıcılarına ek olarak Galaxy Z Flip akıllı telefonların katlanabilir tasarımına da vurgu yapıyor. 

Samsung'un iPhone kullanıcılarını hedefleyen reklamlarına Apple cephesinden henüz bir yanıt gelmedi. Ancak yazılım devinin, katlanabilir iPhone için çalışmalara başladığı bildiriliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
24304 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, Apple ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim