Anlık Bildirim

Samsung yine iPhone ile dalga geçti

Samsung yeni katlanabilir akıllı telefon modeli Galaxy Z Flip 4'ün reklamında sık sık yaptığı gibi yine en büyük rakibi Apple'ı trolledi.                         
Samsung yine iPhone ile dalga geçti Tam Boyutta Gör
Samsung, katlanabilir Galaxy Z Flip 4 akıllı telefonu için hazırladığı yeni reklam filminde bir kez daha iPhone ile dalga geçti. Reklamın New York şehrindeki Times Meydanı'nda bulunan bir 3D ekranda gösterileceği biliniyor.

Video, bardağa yaslanmış bir iPhone ile selfie çekmeye çalışan ancak onu masadan düşüren bir çizgi film köpeği ile başlıyor. Bu noktada ekranda Galaxy Z Flip 4 ve rapçi Ludacris beliriyor, Google'ın sesli asistanından müzik çalmasını ve ardından katlanabilir akıllı telefonla selfie çekmesini istiyor.

Galaxy Z Flip 4 ile tripodsuz selfie çekilebiliyor

Samsung böylece reklam filminde Galaxy Z Flip 4'ün 90 derece açık şekilde kullanılabilmesini sağlayan Flex Mode'unu ve Google Assitan sayesinde herhangi bir tripod kullanmaya gerek kalmadan selfie çekebileceğinizi gösteriyor.

Samsung, katlanabilir akıllı telefonların bu avantajını farklı bir akıllı telefon markasıyla da gösterebilirdi. Ancak iki şirket arasındaki "tatlı rekabetin" boyutu düşünüldüğünde Apple'ın reklama konu olması son derece mantıklı görünüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
37245 kez okundu.
25 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, selfie ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim