Anlık Bildirim

Otokar'ın yeni zırhlı aracı Efes 2018'de görücüye çıkacak

Türk savunma sanayii üreticilerinden Otokar, yeni Cobra II Yük Taşıyıcı Zırhlı Aracını yarın başlayacak Efes 2018 tatbikatında sergileyecek. İşte Otokar'ın yeni zırhlısı hakkında bilinenler:

Otokar'ın yeni zırhlı aracı Efes 2018'de görücüye çıkacak Tam Boyutta Gör
 

Türk savunma sanayii üreticilerinden Otokar, geliştirdiği yeni zırhlı aracını ilk kez Efes 2018 Birleşik Müşterek Fiili Atış Tatbikatı kapsamında görücüye çıkaracak. İzmir’in Seferihisar ilçesinde yarın başlayacak olan tatbikat, 11 Mayıs tarihine kadar sürecek. Otokar burada Cobra II Yük Taşıyıcı Zırhlı Aracı’nın ilk kez sergileyecek.

Cobra II platformu üzerine geliştirilen Cobra II Yük Taşıyıcı Zırhlı Araç, 2,5 ton faydalı yük taşıma imkanı sunacak. Yük taşıma amacının dışında kasasına monte edilen uçaksavar silahıyla ateş gücü de sağlayacak. Araçta sürücü dahil 2 personel bulunacak. Saatte 110 kilometre hıza çıkabilen zırhlı araç, 700 kilometre menzile sahip olacak. 5,56 ve 7,62 milimetre silahlar ile 120 milimetre havanla görev yapabilecek.

Cobra II Yük Taşıyıcı Zırhlı Aracın diğer donanımları arasında ön termal ve geri görüş kamerası, merkezi lastik şişirme sistemi ve karartma sistemi standart olarak yer alıyor. Kurtarma vinci, NBC korunma donanımı, konum belirleme sistemi ve ön ısıtma sistemi de isteğe bağlı olarak eklenebiliyor.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8247 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
otokar cobra 2, savunma sanayii ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim