Anlık Bildirim

Japon otomotiv şirketi, Bitcoin ve XRP ile ödeme kabul edecek

Tokyo merkezli Japon otomotiv şirketi SBI Motor Japan’dan kripto para hamlesi geldi. SBI Motor Japan, artık ödeme seçenekleri olarak  Bitcoin (BTC) ve XRP (Ripple) kabul ettiğini açıkladı.

SBI Motor Japan’dan XRP ve Bitcoin Hamlesi Tam Boyutta Gör

Japon otomotiv şirketi SBI Motor Japan, ödeme seçeneklerine XRP’yi ve Bitcoin’i eklediğini duyurdu. Ödemeler, finans devi SBI Group’un kripto para ticaret kolu olan SBI VC Trade aracılığıyla yapılacak. Ayrıca SBI Motor Japan’ın Afrika bölgesinde iş yapmaya odaklandığını da belirtelim.

Bunun yanında SBI Group yaptığı duyuruda, Afrika’da artan kripto para birimi benimsemesinin altını çizdi. Hatırlatmak gerekirse Afrika son zamanlarda kripto para birimleri konusunda önemli gelişmelere imza atıyor. Bilindiği üzere kısa süre önce Orta Afrika Cumhuriyeti, Bitcoin’i (BTC) resmi para birimi olarak kabul etti.

Son olarak Tokyo merkezli finansal holding SBI Group’un bir yan kuruluşu olan Morningstar da XRP için fayda programını genişlettiğini de duyurdu. Bunun yanında SBI Africa, kripto para birimlerine desteğini genişletmeye devam edeceğini de vurguladı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim