Anlık Bildirim

Sennheiser HD 660S2 kulaklık 25 yılı temsilen geliyor

Sennheiser HD 660S2 kulaklık modeli açık ve kulağı çevreleyen tasarımı sayesinde net ve temiz ses iletimi sağlıyor. Sennheiser HD 660S2 özellikleri ve fiyatı haberimizde. 
Sennheiser HD 660S2 Tam Boyutta Gör
Bugün kulaklık üretimini farklı bir ülke şirketine devretmiş olsa da Sennheiser markası ikonik kulaklık serilerini satışa sunmaya devam ediyor. 25 yıllık Sennheiser HD serisi yeni bir üyeye daha kavuştu.

Sennheiser HD 660S2 özellikleri ve fiyatı

Sennheiser serisi odyofil denen ses tutkunu kullanıcılara hitap ediyor. Açık ve kulağı çevreleyen tasarımı sayesinde net ve temiz ses iletimi sağlıyor. Sennheiser HD 660S2 serinin en iyi modeli sayılabilir. Bu bakımdan aktif gürültü engelleme, kablosuz bağlantı gibi özellikler yok ancak AirPods Max fiyatından daha yüksek.

300 ohm transdüser kullanan kulaklık frekansı 70Hz seviyesine kadar düşürebiliyor. Gürültü engelleme olmadığı için özellikle kalabalık mekânlarda açık tasarım sorun olabilir. 0.25 inç ve 4.4mm jak girişli iki kablo değişimli kullanılabiliyor. 1/8 inçlik adaptör ile bir güçlendiriciye bağladığınızda tam kapasitesini elde edebiliyorsunuz. Herhangi bir uygulaması da olmayan Sennheiser HD 660S2 kulaklık modeli 400$ fiyat etiketi ile satılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim