Anlık Bildirim

Sherlock Holmes'ün HBO için dizi evreni kuruluyor: Robert Downey Jr. projenin başında

Daha önce de söylentisi çıktığı gibi Robert Downey Jr., HBO için Sherlock Holmes'ün dizi evreni üzerinde çalışıyor. İki farklı dizinin geliştirildiği söyleniyor. 

Sherlock Holmes'ün HBO için dizi evreni kuruluyor Tam Boyutta Gör

Sherlock Holmes şüphesiz hem filmiyle hem de dizisiyle son dönemin en popüler markalarından biri haline geldi. Sir Arthur Conan Doyle'un dedektiflik hikayelerine dayanan bu marka için de geçtiğimiz saatlerde güzel bir haber geldi.

Sherclok Holmes TV Evreni Kuruluyor

Geçtiğimiz saatlerde THR'nin yaptığı habere göre HBO için bir Sherlock Holmes dizi evreni kuruluyor. Sherlock Holmes filmlerinde başrol olan Robert Downey Jr. ise yapımcı olarak projenin başında. Ayrıca filmlerin yapımcılığını üstlenen Lionel Wigram da projenin başındaki isimlerden birisi. Habere göre şu anda iki farklı dizi geliştiriliyor.

Ne yazık ki dizilerin konusu belli değil. Ayrıca Robert Downey Jr.'ın başrolü yine üstlenip üstlenmeyeceği de belli değil. Umuyoruz ki hem Robert Downey Jr.'ı hem de Jude Law'ı dizilerde görebiliriz ancak yeni oyuncularla yeni bir serinin başlama ihtimali daha yüksek görünüyor diyebiliriz. Ayrıca geçtiğimiz yıllarda Sherlock Holmes serisinin üçüncü filmi de duyurulmuştu ancak proje şu anda arka planda kalmış durumda, yani görmeme ihtimalimiz var.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim