Anlık Bildirim

Guy Ritchie yeni bir Sherlock Holmes uyarlamasıyla geri dönüyor

Daha önce Robert Downey Jr.'lı Sherlock Holmes filmlerini yöneten Guy Ritchie, şimdi de meşhur dedektifin gençlik yıllarına odaklanacak. Ritchie'nin Young Sherlock dizisi resmi onayı aldı.
Guy Ritchie'in yeni Sherlock Holmes projesi duyuruldu Tam Boyutta Gör
Bir dönemin en gözde yönetmenlerinden olan Guy Ritchie, son dönemde o eski albenisini yitirmiş olsa da hâlâ Hollywood'un en üretken yönetmenlerinden biri olmaya devam ediyor. Üstelik arada bir The Gentlemen dizisi gibi övgü toplayan işlere de imza atabiliyor. Son olarak The Ministry of Ungentlemanly Warfare filmini sinemaseverlerin beğenisine sunan Ritchie, hazırlık aşamasındaki projelerine bir yenisini daha ekledi.

Daha önce Robert Downey Jr.'lı Sherlock Holmes filmlerini yöneten Guy Ritchie, şimdi de bu karakterin gençlik yıllarına odaklanacak bir dizi hazırlıyor. Ritchie'nin hem yapımcısı hem de yönetmeni olacağı Young Sherlock dizisi, Amazon Prime Video'dan resmi onayı aldı.

Guy Ritchie İmzalı Dizide Sherlock'a Hero Fiennes Tiffin Hayat Verecek

Amazon Prime Video'nun Young Sherlock dizisi, Andy Lane’in beğeni kazanan Young Sherlock Holmes kitaplarından uyarlanacak. Dizinin başrolünde ise genç oyuncu Hero Fiennes Tiffin yer alacak. İngiliz oyuncu daha önce The Ministry of Ungentlemanly Warfare filminde Ritchie ile çalışmıştı.

Guy Ritchie öncülüğünde hazırlanan bu Sherlock Holmes dizisinin senaryosunda Matthew Parkhill'in imzası bulunuyor. Matthew Parkhill daha önce Rogue ve Deep State gibi dizilerin senaryosunu kaleme almıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim