Anlık Bildirim

SHIB bir kez daha rekor kırdı

Dogecoin'e rakip olarak geliştirilen ve son aylarda  yatırımcılarının yüzünü güldüren Shiba Inu (SHIB) bir kez daha en yüksek fiyat rekoru kırdı. Yeni bir ATH belirledi.

SHIB fiyatı rekor kırdı Tam Boyutta Gör

Güncelleme: SHIB bu sabah saatlerinde bir kez daha rekor kırdı ve 0,00005959 dolara kadar yükseldi.


Popüler meme coin Shiba Inu, 26 Ekim TSİ 21:00’de yeni bir tüm zamanların en yüksek seviyesi rekoru (ATH) belirledi. SHIB kısa bir süre önce Binance borsasında 0,00004948 dolara yükseldi. 

CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %19.2’lik yükseliş yaşayan Shiba Inu, günün en iyi performans sergileyen kripto para birimlerinden biriydi. 

Öyle ki Shiba Inu, 19 milyar dolarlık piyasa değeri ile şu anda toplamda 11. en büyük kripto para birimi konumunda. Öte yandan %2.26’lık yükselişle meme coin kralı Dogecoin ise en değerli kripto para birimleri arasında 9. sırada yer alıyor.

Shiba Inu, Bitcoin'in hacmini neredeyse ikiye katlayarak Coinbase'de işlem hacmi yüksek olan kripto para birimi. Öte yandan lider kripto para birimi Bitcoin, 63 bin dolar direncini desteğe dönüştürme girişiminde başarısız olunca yeniden küçük çaplı bir fiyat düzeltmesine gitti. 

Geride bıraktığımız hafta boyunca ,iyi bir performans sergileyen Shiba Inu, önde gelen ana akım yayın organlarından CNN'deki haberlerde yer aldıktan sonra tüm dikkatleri üzerine çevirmeyi başardı. 

Shiba Inu, yalnızca Ekim ayında %571’lik önemli bir yükseliş yaşadı. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim