Anlık Bildirim

Sıfırdan zirveye Microsoft Excel kursu yalnızca 24,99 TL

Dijital eğitim platformu Udemy’de Siber Pazartesi İndirimleri başladı. Sıfırdan Zirveye Microsoft Excel eğitimi şimdi yalnızca 24,99 TL.

Sıfırdan zirveye Microsoft Excel kursu yalnızca 24,99 TL

Dijital eğitim platformu Udemy’de Siber Pazartesi İndirimleri başladı. Yeni hobiler edinmek, yetkinlikler kazanmak, kariyerinizi geliştirmek veya şirketinizi büyütmeye yardımcı çok sayıda kurs bulunuyor.

Microsoft Excel kursu 24,99 TL

İş hayatının önemli yazılımlarından biri olan Microsoft Excel’de kendini geliştirmek istiyorsanız şimdi tam zamanı. Sıfırdan başlayıp Excel’in tüm detaylarına hakim olabileceğiniz kurs şimdi sadece 24,99 TL.

Bu kurs ile Microsoft Excel’in temel özelliklerini, fonksiyonlar, pivot tablo, veri analizi konularını en ince ayrıntısına kadar öğrenebilirsiniz. Elinizdeki verilerin yorumlanmasını kolaylaştırmak ve görselleştirmek için grafik çizim yöntemi konuları da bulunuyor.

Sıfırdan Zirveye Microsoft Excel kursu yaklaşık 12 saat uzunluğunda toplam 92 dersten oluşuyor. Kursun içeriği konularına göre ayrılmış durumda. Böyle ilgilendiğiniz konunun videosuna hızlıca ulaşabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim