Anlık Bildirim

Simülasyon oyunu Transport City: Truck Tycoon, iOS ve Android cihazlar için yayınlandı

Şehir simülasyon oyunu Transport City: Truck Tycoon, iOS ve Android cihazlar için geçtiğimiz saatlerde ücretsiz olarak yayınlandı.

Simülasyon oyunu Transport City: Truck Tycoon, iOS ve Android cihazlar için yayınlandı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini CUPGUM'ın yaptığı Şehir simülasyon oyunu Transport City: Truck Tycoon, geçtiğimiz saatlerde yayınlandı.

iOS ve Android cihazlar için ücretsiz bir şekilde yayınlanan Transport City: Truck Tycoon'un geliştiricisi CUPGUM, oyunun basit bir oyun olduğunu ve herkesin rahatlıkla oynayabileceğini belirtiyor. Oyun App Store ve Google Play üzerinde şu anda erişilebilir durumda. Oyun içi ödemeler olduğunu da hatırlatalım.

iOS cihazınıza yükleyebilmek için 221.9 MB'lık bir boş yere ihtiyacınız var. iOS 10.0 veya sonraki bir sürümü kullanıyor olmanız ve aynı zamanda telefonunuzun iPhone 5 veya üzeri bir model olması gerekiyor. Android cihazınıza yükleyebilmek için ise kullanılabilir depolama alanının ve Android sürümünün cihaza göre değişeceği söylenmiş. Bu yüzden kontrol etmeyi unutmayın. Ayrıca oyunun Andorid sürümde erken erişimde olduğunu da hatırlatalım.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim