Anlık Bildirim

Altered Carbon'ın yazarından yeni Netflix dizisi: Sword Art Online

Son dönemin en çok konuşulan dizilerinden Altered Carbon'ın yaratıcısı olan Laeta Kalogridis, şimdi de ünlü anime serisi Sword Art Online'ı diziye uyarlamak için Netflix ile anlaştı.
Netflix'in bugüne kadar çektiği en büyük bütçeli dizi olan Altered Carbon'ın ilk sezonu bu ayın başında yayınlandı. Richard K. Morgan'ın aynı adlı romanından uyarlanan bilim-kurgu dizisi, izleyiciler tarafından ilgiyle karşılandı. Altered Carbon'ın gördüğü ilgiden oldukça memnun olan Netflix, dizinin yaratıcısı ile yeni bir projeye imza atıyor.
Netflix, Altered Carbon dizisinin yaratıcısı Laeta Kalogridis (Shutter Island, Terminator: Genisys)'in yeni projesi olan Sword Art Online'ın haklarını satın aldı. Kalogridis, Japonya'nın en popüler kitap serilerinden biri olan ve daha önce animesi de çekilen Sword Art Online'dan uyarlanacak dizinin senaryosunu Patrick Massett ve John Zinman (Lara Croft: Tomb Raider) ile birlikte kaleme alacak.
Bilim-kurgu ve fantezi türlerini bir araya getiren Sword Art Online, yakın gelecekte geçiyor ve oldukça gelişmiş bir sanal gerçeklik oyununun içinde hapsolan Kirito'nun hikayesini anlatıyor. Canavarlar, büyü ve gizem dolu bu dünyada binlerce kişi ile birlikte hapsolan Kirito, arkadaşlarının da yardımıyla benzersiz bir maceraya atılacak.
Henüz yapım aşamasının başında olan Sword Art Online dizisinin önümüzdeki yıl izleyiciler ile buluşması bekleniyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6207 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
altered carbon, netflix ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim