Anlık Bildirim

Warner Bros, DC karakterleri Batgirl ve Zatanna için projelerinin olduğunu onayladı

DC çizgi roman karakterlerinin yayın haklarını elinde bulunduran Warner Bros, Batgirl ve Zatanna karakterleri için projeleri olduğunu onayladı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Warner Bros, DC karakterleri Batgirl ve Zatanna için projelerinin olduğunu onayladı Tam Boyutta Gör

Sinema tarafında güzel bir başarıya imza atan Disney'in Marvel'ının ardından, Warner Bros da aynı başarıyı DC için yakalamak istemişti ancak bazı hatalar sebebiyle başarılı yapımlar çıkartılamadı. Son birkaç yıldır evreni sıfırlamaya çalışan ve yeni diziler, filmler ile bir kez daha şansını deneyen Warner Bros, DC karakterlerinden Batgirl ve Zatanna için projeleri olduğunu onayladı.

Warner Bros bir süredir söylentisi dolanan Batgirl ve Zatanna projelerini geçtiğimiz günlerde onayladı. Projelerin önümüzdeki birkaç yıl içerisinde yayınlanması bekleniyor. Ancak projelerin film mi olacağı yoksa HBO Max'te gösterilecek dizi mi olacağı bilinmiyor. 

The Batman filmi ile birlikte HBO Max'te bir Batman evreni yaratılacağı zaten açıklanmıştı, bu yüzden Batgirl dizisi veya filmi pek de sürpriz değil. Zatanna burada sürpriz bir karakter ancak onun da son bir iki yıldır söylentileri dolanıyordu. 

Umuyoruz ki DC ve Warner Bros, şu an fazlasıyla karmaşık olan DC Sinematik Evreni'ni düzenler ve Marvel gibi düzenli yapımlar ile karşımıza çıkar. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim