Anlık Bildirim

Yerli dijital içerik platformu Gain ücretsiz olarak yayın hayatına başladı

Kısa dizi ve filmlere ev sahipliği yapan dijital içerik platformu Gain, yayına başladı. Gain'i mobil cihazlarınızdan ücretsiz olarak seyredebilirsiniz. Gain'de bulunan içeriklerin tamamı haberimizde.

Yerli dijital içerik platformu Gain ücretsiz olarak yayın hayatına başladı Tam Boyutta Gör

Yeni yıla yeni bir dijital içerik platformuyla giriyoruz. Yerli kısa içerik platformu Gain yayın hayatına başladı. Gain şu an ücretsiz olarak kullanılabiliyor.

Gain'i iOS ve Android cihazlarınızda ücretsiz bir şekilde kullanabilirsiniz. Yakın zamanda akıllı TV'lerde de kullanılabilecek. Gain, genellikle dikey formatta hazırlanmış kısa diziler, filmler, belgeseller, müzik videoları, haber programları ve eğlence programları içeriyor. İçerikler maksimum 10 dakika uzunluğunda.

Yerli dijital içerik platformu Gain ücretsiz olarak yayın hayatına başladı Tam Boyutta Gör

Gain'in keşfet ekranındaki yapay zeka özelliği sayesinde izlediklerinize ve rutininize göre öneriler sunuyor. Gain sadece beğendiğiniz içeriklere göre akış sunmakla kalmaz, aynı zamanda işe gidip gelme, yemeğe çıkma, mola gibi günlük rutinlerinize harcadığınız zamanı da ölçerek ona uygun alternatif içerikler sağlar. Böylece günün her farklı anında harcadığınız zamana ve içerik tercihlerinize uygun bir akışla karşılaşırsınız.

Gain'de canlı yayınlar da olacak. Yarın Mücbir Yılbaşı programı canlı olarak yayınlanacak. 31 Aralık saat 21.30'de Bartu Küçükçağlayan ve Melilşah Altuntaş yılbaşını kutlayacak.

Yerli dijital içerik platformu Gain ücretsiz olarak yayın hayatına başladı Tam Boyutta Gör

Gain’de neler var?

  • 10 Bin Adım
    İki eski sevgili her gün birlikte 10 Bin Adım atmaya karar verir. Olaylar gelişir.  Engin Günaydın ve Devin Özgür Çınar başrolde.
  • Vedat Milor ile En İyisi
    Türkiye’nin ünlü gurmesi Vedat Milor, ünlü sosyal medya anketlerini Gain’de sürdürüyor. İlk bölümün zor sorusu: Kayseri pastırması mı? Kastamonu pastırması mı?
  • İstanbul Hesabı

  • Kısıtlı bütçeyle İstanbul’u dolu dolu yaşayıp, gezip, uygun bütçeyle lezzetli şeyler yiyip içmek mümkün mü? Ahmet Mümtaz Taylan’la İstanbul Hesabı, Ocak’ta Gain’de.
  • Oyunlar Holding
    Yerli dijital içerik platformu Gain ücretsiz olarak yayın hayatına başladı Tam Boyutta Gör

    Can Bonomo, Can Temiz ve Can Sungur'un, akla gelebilecek her türlü oyunu; el emeği kostüm ve amatör DIY objeler eşliğinde, konuklarıyla beraber oynayacağı Oyunlar Holding, Ocak’ta Gain’de.
  • Terapist
    Beş zanlı. Bir doktor. Gizemli bir cinayet. Ocak ayı içerisinde yayınlanacak.

  • Bir Şifa Bağımlısının İtirafları

  • Bir MFÖ Belgeseli: Ele Güne Karşı
    Ele Gu¨ne Kars¸ı, MFO¨’nu¨n daha o¨nce hic¸bir yerde yayınlanmamıs¸ go¨ru¨ntu¨leri ve belgesel ic¸in c¸ekilen o¨zel ro¨portajlarıyla Ocak’ta Gain’de!
  • Bir Daha Söyle
    Bildiğiniz şarkılar hiç bilmediğiniz hallerde. Bir Daha Söyle yakında Gain’de.
  • Beni Kendimden Koru
    Tarsus’un namıdiğer CG motor ustası Kemal Usta ve etrafında şekillenmiş CG kültürü yıllardır büyüyerek devam ediyor. Daha önce hiç görmediğiniz bir motor yarışına hazır mısınız?
  • Ablam
    Elif Türkölmez’in ‘Anne Kız Harikasın’ kitabından uyarlanan yönetmenliğini Burcu Aykar’ın yaptığı bir kısa film.
  • Akide
    Hayatta kalmanın bedeli, yaşamaya devam etmektir. Hakan Günday’ın ‘Az’ romanından uyarlanan, dünya çapındaki farklı festivallerde 10’a yakın ödülün sahibi olan Hande Türkel’in yönetmenliğini yaptığı kısa film.
  • Kutlama
    Doğayı ve hayvanları seven 5 yaşındaki Leyla’nın evlerinin bahçesinde Kurban Bayramı’nda kesilmeyi bekleyen koyunu kurtarmak için bir fikri vardır. Elif Sözen’in yazıp yönettiği kısa film.
  • Kamyon
    Kendisine emanet edilen kamyonla şehirler arası uzun bir yola koyulan Besin, motor arızası sebebiyle Anadolu’nun bağrında, ıssız bir yolda kalakalır. Besim’in yanmasından korktuğu kamyona tamirci bulma arayışı gitgide daha karmaşık bir hal alır.
  • Türkiye Aşı Tarihi
    Türkiye’de Osmanlı döneminden bu yana aşı için yapılan çalışmaları ve eğitimleri bu videoda bulacaksınız.
  • Diğer içeriklerden bazıları: Silikon Valisi, Şokopop, Cep Hikayeleri, Dertleşme, TuzBiber, Ele Güne Karşı MFÖ Belgeseli, The Collapse, Sophia World, Hashtag, I Follow You, Ausstieg Rechts, Gerry’s Garden, Cocodrillo, Re-Entry.

GAİN GAİN GAİN GAİN Entertainment Ücretsiz 60,1 MB

GAİN GAİN GAİN GAİN GAİN Medya Anonim Şirketi Eğlence Ücretsiz

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
24805 kez okundu.
34 kişi, toplam 35 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
gain, gain nedir ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim