Anlık Bildirim

Sıra dışı tasarıma sahip Dronut X1 piyasaya çıktı: İşte detaylar

Cleo Robotics, sağlamlığı ve sıra dışı tasarımı ile öne çıkan yeni drone'u Dronut X1'i tanıttı. Küçük ve kanallı pervane yapısı ile yeni cihaz, kapalı mekanlarda da rahat bir şekilde kullanılabilecek.

Sıra dışı tasarıma sahip drone Dronut X1 piyasaya çıktı Tam Boyutta Gör

Yenilikçi drone teknolojileri üzerinde çalışan Cleo Robotics, dünyanın ilk çift rotorlu drone’u olan Dronut X1’i piyasaya sürdü. Dar veya GPS'in engellendiği ortamlarda inceleme ve keşif uygulamaları için tasarlanan yeni hava aracı, kanallı pervane yapısı ile çevreye verilebilecek zararların da en aza indirilmesini sağlayacak.

Uzaktan kumanda ve Android uygulaması desteği ile Wi-Fi üzerinden kontrol edilebilen Dronut X1, konumunu bağımsız olarak koruyabilecek ve yerleşik bir 3D LiDAR sensörünün yardımıyla engellerden kaçınabilecek. Ayrıca Qualcomm Snapdragon işlemcisinden güç alan yeni cihaz, gerçek zamanlı 1080p/30fps video akışı ve dört LED spot ışığı ile 4K video kaydı gerçekleştirebilecek.

Cleo Robotics tarafından patenti alınan ve uçuş stabilitesinin korunmasına yardımcı olacak thrust vectoring (itme vektörü) teknolojisi ile gelen yeni hava aracı, 12 dakikalık uçuş süresi sunarken 0'dan 100'e 40 dakikada şarj olacak. ABD'de 9800 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulan Dronut X1'in oldukça pahalı olduğunu söyleyebiliriz. Bunun yanı sıra yeni cihazın ülkemize gelip gelmeyeceği şu an için bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12390 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
drone, Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim