Anlık Bildirim

Skyrim'in modu ayrı bir oyun oluyor: The Forgotten City bu yaz çıkacak

Daha öncesinde Skyrim'e The Forgotten City ismi ile eklenen oyun modu, aynı ismi ile ayrı bir oyun oluyor. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Skyrim'in modu ayrı bir oyun oluyor: The Forgotten City bu yaz çıkacak Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Dear Villagers'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Modern Storyteller'ın yaptığı hikaye odaklı macera oyunu The Forgotten City'nin çıkış dönemi açıklandı ve bir de fragman paylaşıldı.

Geçtiğimiz yıllarda duyurulan The Forgotten City isimli oyun, daha öncesinde aynı isim ile The Elder Scrolls V: Skyrim için yayınlanan bir moddu. Toplamda 3 milyondan fazla kez indirilen mod, kendi oyununa kavuşuyor. 

The Forgotten City, bu yıl yaz aylarında PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacak. Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Oyunun İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca ve Basitleştirilmiş Çince dil destekleri bulunacak.

The Forgotten City, Roma İmparatorluğu döneminde gizli bir yeraltı şehrinde mahsur kalan yirmi üç kayıp ruha odaklanan bir hikaye odaklı macera oyunu. Oyunda zaman döngüsünü mümkün olan en akıllıca şekilde kullanacak ve büyük gizemi çözmeye çalışacaksınız. Oyunda zorlu ahlaki seçimler yapacaksınız ve bu kararlarınız şehrin kaderini belirleyecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim