Anlık Bildirim

Şu ana kadar Call of Duty: Warzone'dan yaklaşık 500.000 kişi banlandı

Call of Duty markasının çevrimiçi odaklı oyunu Call of Duty: Warzone'da şu ana kadar yaklaşık 500.000 kişinin banlandığı açıklandı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Şu ana kadar Call of Duty: Warzone'dan yaklaşık 500.000 kişi banlandı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Activision'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Infinity Ward ve Raven Software'in yaptığı 2020 yılında yayınlanan Call of Duty: Warzone'da şu ana kadar klaç kişinin banlandığı açıklandı.

Activision geçtiğimiz gün bir rapor yayınladı ve orada şu ana kadar kaç kişinin Call of Duty: Warzone'dan ban yediğini açıkladı. Rapora göre şu ana kadar toplamda 475.000 kişi oyundan ban yedi. Bu banların türü ise permaban, yani kısa süreli bir ban değil, oyundan temelli uzaklaştırılıyorsunuz. 

Özellikle son birkaç aydır Activision ve Raven Software'in bu konuda bir hayli istikrarlı çalıştığını söylemek gerek. Geçtiğimiz şubat ayından bu yana toplamda 7 kez yüksek sayıda insan oyundan banlandı. Önümüzdeki süreçte de bu banlamalar devam edecek gibi duruyor. Bu banlar yalnızca hile kullanan oyuncular için değil ayrıca hile satanları, hile için hesaplar oluşturanları da kapsıyor. 

2020 Mart ayında çıkan ücretsiz çevrimiçi oyun Call of Duty Warzone, battle royale ve Call of Duty karşımı bir oyun. Salgından dolayı başlayan kısıtlamalar sırasında çıkan ve tüm dünyada büyük ilgi gören bir oyun olmuştu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8367 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
call of duty, call of duty: warzone ve
3 etiket daha ban ban sayısı Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim