Anlık Bildirim

Qualcomm kendi telefonunu piyasaya sürüyor

Qualcomm ve Asus ortaklığında geliştirilen Smartphone for Snapdragon Insiders amiral gemisi akıllı telefon satışa başlıyor. Hali hazırda Android dünyasının en donanımlılarından birisi.

Smartphone for Snapdragon Insiders geliyor Tam Boyutta Gör

Mobil yonga pazarının ikinci büyük ismi olan Qualcomm, amiral gemisi dendiği zaman ise lider. Bugüne kadar amiral gemisi Snapdragon yongalarını fuarlarda tanıtmak için prototip akıllı telefonlar ürettiren firma artık seri üretime geçiyor. 

Smartphone for Snapdragon Insiders özellikleri ve fiyatı

Smartphone for Snapdragon Insiders adıyla tanıtılan amiral gemisi telefon Snapdragon Insiders topluluğunu hedefliyor. 1.6 milyon üyeye ulaşan SI programında üyeler topluluklara katılıyor, uzmanlara sorular sorabiliyor ve en yeni Snapdragon teknolojilerinden ilk olarak haberdar oluyor. 

Smartphone for Snapdragon Insiders diğer amiral gemileri ile benzer özelliklere sahip ancak Qualcomm teknolojilerinin en son versiyonları ile biraz daha avantaj sağlamış gibi görünüyor. Telefon Asus ortaklığında geliştirildi ve daha önce de sertifika onaylarında fark edilmişti. Dış tasarım ROG Phone 5, kamera tasarımı ise Zenfone 8 Flip ile aynı.

6.78 inçlik AMOLED ekrana sahip olan telefon 144Hz tazeleme hızı sunuyor. 1200 nit parlaklık değeri yanında HDR10 ve HDR10+ destekleri mevcut. Snapdragon 888 yonga seti bu cihazda en kapsamlı 5G Sub-6 ve mmWave desteğini sunuyor. Sistem 16GB LPDDR5 RAM ve 512GB UFS 3.1 depolama ile destekleniyor. 

Smartphone for Snapdragon Insiders tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Arka kısımda 64MB ana sensör, 12MP ultra geniş sensör, 8MP telefoto sensör yer alıyor. Ön kamera ise 24MP ve yapay zekâ destekli otomatik yakınlaştırmaya sahip. 4000mAh kapasiteli batarya ise Quick Charge 5 destekli. Bağlantı tarafında WiFi 6 ve WiFi 6E var. 

Asus tarafından satılacak olan Smartphone for Snapdragon Insiders için 1499$ fiyat belirlenmiş. Düşük gecikme ve aktif gürültü engelleme sunabilen Snapdragon Sound destekli Master & Dynamic tam kablosuz kulaklık da hediye olarak gelecek. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim