Anlık Bildirim

Snapdragon 8 Gen 2'nin tanıtım tarihi açıklandı: Beklenenden erken geliyor

Mobil işlemci devi Qualcomm, Snapdragon 8 Gen 2 platformunun resmi tanıtım tarihini açıkladı. Yeni amiral gemisi modelini Snapdragon Summit etkinliğinde kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Snapdragon 8 Gen 2 yakında geliyor: Tanıtım tarihi açıklandı Tam Boyutta Gör

Snapdragon 8 Gen 1'de yaşanan verimlilik sorunları sebebiyle üretimi TSMC'ye kaydıran Qualcomm, oldukça kısa bir süre içerisinde işlemcinin güncellenen bir Plus modelini duyurmuştu. Şimdi de ABD merkezli yarı iletken devi, yeni amiral gemisi platformu Snapdragon 8 Gen 2 platformunu beklenenden daha erken tanıtacak gibi gözüküyor. 

15 Kasım'da tanıtılacağı doğrulandı

Bugün erken saatlerde giyilebilir cihazlar için Snapdragon W5 ve W5+ yonga setlerini duyuran Qualcomm, ayrıca Snapdragon Zirvesi etkinliğinin 15 Kasım tarihinde düzenleneceğini söyledi. Yeni bildirilenlere göre Hawaii’de gerçekleştirilecek etkinlikte yeni nesil amiral gemisi platformu Snapdragon 8 Gen 2’nin tanıtılacağı da doğrulandı.

Genel olarak Qualcomm, amiral gemisi çiplerini yıl sonunda Aralık ayı civarında piyasaya sürüyor. Ancak yeni yonga setinin tanıtım tarihini şaşırtıcı bir şekilde erkene alan şirket, bunun nedenini henüz açıklamadı. Bununla birlikte Snapdragon 8 Gen 2 platformuna sahip ilk telefonunun Xiaomi cephesinden gelebileceği dünüşülüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim