Anlık Bildirim

Bilim kurgu dizisi Snowpiercer'ın 4. sezonu onaylandı; 3. sezon yakında geliyor

Orijinali çizgi roman olan, daha sonrasında filme uyarlanan ve başarılı yorumlar Snowpiercer'ın dizi uyarlamasının dördüncü sezonu daha üçüncü sezon yayınlanmadan onaylandı.

Snowpiercer'ın 4. sezonu onaylandı Tam Boyutta Gör

Jacques Lob ve Jean-Marc Rochette tarafından yaratılan, orijinal ismi "Le Transperceneige" olan Fransız çizgi romandan uyarlanan ve daha önce 2013 yılında filme de uyarlanmış olan Snowpiercer dizisinin dördüncü sezonu onaylandı.

Normalde TNT dizisi olan ancak ülkemizde Netflix üzerinden yayınlanan bilim kurgu dizisi Snowpiercer'ın 4. sezonu onaylandı. Henüz üçüncü sezon yayınlanmamışken yeni sezonu onaylanan dizinin müjdesini oyuncular paylaştıkları bir video ile verdiler. Ne yazık ki dördüncü sezon ile ilgili bir detay paylaşılmadı.

Snowpiercer'ın 3. Sezonu Yolda

Ayrıca paylaşılan videoda dizinin üçüncü sezon çalışmalarının da yakında biteceği açıklandı. Ne yazık ki net bir tarih yok ancak açıklamaya göre üçüncü sezonu da yakın bir süreçte bekleyebiliriz. Büyük bir ihtimalle 2022'nin ilk aylarında veya 2021'in son aylarında yayınlanacaktır. Dizinin tüm bölümlerini şu anda Netflix'te bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim